Sider

fredag den 19. december 2014

GOODIEBOX NOVEMBER


Bedre sent end aldrig ;-) November bød naturligvis på endu en skøn goodiebox!! 

Udover skønne produkter var der også4 "sjove" til/fra kort med GOODIEBOX logo. Det er da en ret fin idé :-) Samt en rabatkode til Chanti.dk 

BODY NORDIC MAKE UP BUDS 12 stk. 29kr. Genial opfindelse!! Der er lidt makeupfjerner i den ene ende. Så når man "knækker" vatpinden, render det ud i vattet. God til at rette på den vildfarne eyeliner, eller have med i tasken hvis ens øjenmakeup smelter lidt. 

SO SUSAN WONDERLIGHT 129,95kr. Øjenprimer og highlighter. Vi har fået lidt forskellige produkter fra dette mærke og jeg er vild med indpakningen!! 

FLORA BY GUCCI 30 ml. 435kr. Vi har vidst fået denne duftprøve en del gange nu. Men det gør ikke mig noget, for den dufter FANTASTISK, og så er jeg fri for at gå ud og købe den :-p

MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT 139kr. En udemærket hverdags mascara. Ikke en jeg ville købe igen, men jeg kan sagtens bruge den! Den gør ikke det helt vilde for mine vipper. 

A-DERMA EXOMEGA D.E.F.I CREME 200ml 169,50kr. Et super lækkert mærke!!!! Og må absolut ikke forveksles med mærket Derma som kan købes i supermarkeder!! A-DERMA er et kvalitetsprodukt som kan købes på apoteket. Min datter lider af børne-eksem og lægens behandlingsmulighed var hormon-creme. Det nægtede jeg simpelthen, og dengang havde jeg en prøve på en creme fra A-DERMA liggende som vi brugte. Og efter 2-3 dage forsvandt hendes eksem FULDSTÆNDIG!! Så det har vi brugt i 5-6 år nu. Og gennem GOODIEBOX har vi fået en masse forskellige produkter derfra, og de svigter bare aldrig!! Virkelig pengene værd!!

MATAS NATUR FUGTMASKE 50ml. 89,95kr. Jeg har ikke prøvet den, men generelt er Matas' produkter ok. Ikke noget sådan særlig, men ganske ok "hverdags" produkter. Det er en fed creme der skal påføres i et tykt lag og virke 15-20 minutter, hvorefter det overskydende tørres af, ikke skylles af. 

GOSH INTENSE LIP COLOR 89,95kr. Smart læbestift med spejl og lys. Jeg bruger ikke læbestift, så jeg kan ikke sige noget om kvaliteten. Men GOSH plejer jo at være ganske udemærket :-)

(Her kan man se jeg har tændt lyset i låget, og at der er spejl på siden af beholderen)

GOODIEBOX er et abonnement hvor man betaler 99kr pr måned (+porto 40kr) og får så en boks tilsendt i slutningen af hver måned. Man ved ikke hvad der er i boxen, så det er juleaften hver måned :-p Man skal være åben for at prøve noget forskelligt, ellers fungerer det ikke. Så hvis du ikke er villig til at træde ud af din komfort zone er GB ikke noget for dig :-) Men er det omvendt, så vil du ELSKE det!!!! :-p Jeg har været medlem i 2 år. Selvfølgelig er der produkter ind imellem som jeg ikke får brugt (feks læbestift), men så bruger jeg det bare til en værtindegave feks. Der er også en byttegruppe på facebook hvor man kan bytte med andre GOODINISTAER. 
Gå på http://www.goodiebox.dk/ og tilmeld dig ;-)

*boxen er sponsoreret af GOODIEBOX 

onsdag den 3. december 2014

DUFTVERKET HAUL #3

Jeg havde planlagt at jeg ville prøve duftverkets  juledufte her i december, og så faldt jeg tilfældigvis over en rabatkode ovre hos Mia http://www.blogaboutmia.dk/2014/11/gsteblogger-lene-duftverket.html?m=1
Så kunne jeg jo ikke lade være med at købe lidt større ind ;-) 
Jeg besluttede mig for at nøjes med en tester af de 4 juledufte, for jeg ville jo gerne prøve dem alle men kan dog ikke nå igennem 4 hele plader i december måned! 
Jeg har lige hentet pakken for 1 time siden, så jeg har kun prøvet Cosy Comfy Christmas. Det er en super lækker varm krydret duft der bare skriger JUL!!! 
Som skrevet før er jeg et fjols til at beskrive dufte, så jeg kan desværre ikke give en klar fornemmelse af hvad de dufter af :-) 
Som du kan se på billedet har jeg købt 2 plader af Clean Clean Cotton. Tja ... Den bliver man sltså bare dybt afhængig af, og jeg har lyst til at have den i brænderen hele tiden!! 


Det smarte ved http://duftverket.dk/ er at man kan købe en tester (1 enkelt brik) til 19kr eller en hel plade (6 brikker) til 59kr. Så for ret små penge kan man prøve en masse dufte af, og kommer ikke til at hænge på utallige timer med duft man ikke bryder sig om! :-) Jeg har dog ikke prøvet en jeg slet ikke brød mig om, men der er selvfølgelig nogen man bedre kan lide end andre. På hjemmesiden kan du også finde en masse forskellige rabatordninger du kan benytte dig af. 

Har du prøvet Duftverket? Hvilken er din yndlingsduft, og hvorfor? :-)